KLARGØRING TIL SYN

​KLARGØRING TIL SYN – SÅ SLIPPER DU FOR ET OMSYN

Er din bil blevet indkaldt til syn, og kunne du tænke dig at give den en synsklargøring, inden den bliver synet? Bor du i Nørre Snede, Ejstrupholm, Hampen eller Klovborg, og leder du efter et lokalt autoværksted, der tilbyder klargøring til syn til skarpe priser? Så er du kommet til det helt rette værksted.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er fordelene ved en synsklargøring af bilen?

Hvis din bil ikke bliver godkendt under synet, vil det være nødvendigt at få foretaget både de pågældende reparationer og et omsyn – det kan både være dyrt, tidskrævende og ikke mindst besværligt.

For at være sikker på at bilen kan gå igennem et syn, kan det derfor være en rigtig god ide at undersøge, om der er nogle problemer med bilen, som med fordel kan laves, inden synet bliver foretaget. 

Ofte kan det være små problemer, der gør, at bilen ikke kan godkendes til synet. Det kan for eksempel være et defekt dørhåndtag eller en defekt lygte, som ikke koster ret meget at blive repareret.​

Får du ikke foretaget en klargøring til syn, og bliver bilen ikke godkendt som følge af for eksempel en defekt lygte, skal du have bilen forbi synshallen to gange, fordi den også skal omsynes, og du skal derudover også have den forbi værkstedet for at få den repareret. 

Det vil sige, at du skal betale for synet to gange, samtidig med at du skal bruge tid på at køre frem og tilbage til synshallen og værkstedet.

Ved at få foretaget en klargøring af bil til syn kan du få tjekket bilen efter, så du ved, at den vil kunne gå igennem til synet. Du kan eventuelt kombinere denne synsklargøring med et serviceeftersyn, så du kun skal have bilen på værksted én gang.

Kontakt os og bestil tid til klargøring til syn

Kunne du tænke dig at bestille tid til klargøring af din bil til syn? Ønsker du at indhente en pris? Har du nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os.​

Midtjysk AutoCenter

Strøget 23 C, 8766 Nørre Snede

Klik her for rutevejledning

Åbningstider​

Mandag – fredag

08.00 – 16.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 77 07 07

E-mail: info@midtjyskautocenter.dk

​Vagttelefon

Har du brug for assistance af mekanikeren

derefter, kan du ringe på: 21 77 27 10